Watertorenpark Hengelo

De herfstvakantie is begonnen! Het weer is soms wat wisselvallig, maar de temperaturen zijn nog erg zacht. Optimale condities om een nieuwe speeltuin uit te testen!

Het Watertorenpark met natuurlijke robuuste speeltoestellen is in 2018 officieel geopend. Een prachtige plek met een strandje aan ondiep water, waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

Voor alle leeftijden is er wel mogelijkheid om te klimmen en klauteren. Boomstammen her en der en gave klimtoestellen. Ook vind je er een kabelbaan.

Tess is erg blij met de aanwezige glijbaan en schommel, tot ze het speelschip spot. Als een echte piraat klimt ze het schip in en kijkt ze rond of ze de schat kan vinden.

Het lijkt net alsof het schip op het strand is gekomen door een windvlaag en samen bedenken we een heel fantasieverhaal. Als we het allemaal wat kouder krijgen lopen we langs de eendjes weer terug naar de auto.

Deze speeltuin komt op het lijstje om eens met wat mooier weer te bezoeken, zodat er zandkastelen gebouwd kunnen worden!

Eén antwoord op “Watertorenpark Hengelo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *