Springkussenfestival op Vliegveld Twente

Voor de voorjaarsvakantie is Hangar 11 op Vliegveld Twente omgetoverd tot een waar springparadijs. Waar je ook kijkt zie je springkussens. Van groot naar klein, van jong tot oud en er is nog veel meer te beleven tijdens het springkussenfestival op Vliegveld Twente! Lees snel wat je kunt verwachten;

Heb jij ook zin om lekker te springen en dansen op een overdekte locatie? Tess (5) en ik testen het springkussenfestival uit op de eerste openingsdag.

Op zoek naar Hangar 11

Op navigatie rijden we naar vliegveldweg 345, we rijden de hekken door en volgen rechtsaf de weg. We kijken goed of we nog bordjes zien. Aan onze linkerhand zien we een hekwerk met een klein bordje ‘Springkussenfestival -> -> ->’. We slaan rechtsaf door de hekken en houden gelijk links aan. Helemaal aan het einde zien we Hangar 17. Daar zou nummer 11 vast ook zijn.

Vliegveld Twente

Ik parkeer gratis de auto. Als we uitstappen roept Tess; daar is Hangar 11! We hebben hem gevonden, het was eigenlijk niet echt moeilijk… Helemaal aan de linkerkant, bij de fietsenstalling, is de ingang. De QR wordt gescand en het vooraf aangeschafte kaartje van Tess. Ouders mogen gratis mee naar binnen. Tip: neem een boek mee, je kinderen vermaken zich vast ultiem!

Springen op de coolste springkussens

Vanuit de entree lopen we de deur door en zien een enorm lange stormbaan, hier worden wedstrijdjes gehouden tussen twee deelnemers. Wie is het snelste erdoorheen?

Wanneer we om de hoek kijken zien we een gigantisch springkussen, inclusief vrije val! Durf jij je te laten vallen?

vrije val

Peuterhoek Springkussenfestival

Links van ons bevindt zich de peuterhoek met zes kleinere springkussens en wat ander speelgoed. De peuterhoek en het terras worden middels een ‘bioscoopbus’ afgescheiden. Achter de tank is een knutselhoek ingericht en aan het einde links vind je ook nog de plek om te lasergamen.

Vanuit het podium worden er ook elke dag toffe optredens gegeven, je kunt je laten schminken en nog veel meer! Een kinderfestival om te ervaren.

klimfestijn Enschede

We zoeken een plekje op het terras, leggen onze spullen neer en gaan eerst samen op onderzoek. Na even samen te hebben gespeeld op de enorme springkussens besluit ik een kopje koffie te gaan drinken. Tess speelt ondertussen naar hartelust verder. Soms komt ze even een glaasje ranja drinken of even smikkelen uit haar springbox.

Al met al vermaken we ons hier meer dan 4 uren! De springbox is voldoende voor de madam en als afsluiter halen we een softijsje. Door de lange wachtrij bij de snackcorner houd ik het zelf bij een cappuccino (€2,50) en patatje (€2,50).

springen!

Bestel je kaarten online!

Wanneer ga jij? Bestel de kinderkaarten online inclusief springbox (een patatje, snack, pakje drinken, handfruit en een zakje chips) voor maar €14,00.

Wil je niet alleen maar springen? Struin dan ook over het vliegveld. Bezoek een uitkijktoren of wandel over de oude landingsbaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *