Spelen bij kinderspeelboerderij in Bentelo

Wat volgens de kleuter hét leukste uitje is? Een plek waar je zowel binnen als buiten kunt spelen. Het liefst ook nog met dieren. Wij hebben geluk dat dát allemaal mogelijk is bij een locatie op fietsafstand van ons huis. Lekker spelen bij kinderspeelboerderij in Bentelo; ’t Höfke.

En Mia? Die vindt het allemaal prima, als ze maar lekker kan rond dreutelen. Check snel hieronder wat je allemaal vindt in dit fantastische speelparadijs;

Als ik Tess vertel waar we heen gaan kan ze niet meer wachten. We stappen snel op de fiets richting Bentelo voor wat speelplezier! Een leuke extra verrassing is dat een vriendinnetje van Tess ook komt, kunnen de mama’s even kletsen.

Nieuw speeltoestel

Het eerste wat vanaf de parkeerplaats opvalt is het prachtige speelkasteel. Dit kasteel staat er nu iets meer dan een jaar, maar het piraat-ridder-prinses spel verveeld nooit.  Helaas is het weer niet goed genoeg om lekker buiten te spelen, gelukkig is deze locatie ook onwijs leuk binnen!

Samen lopen we naar binnen en nemen het ‘arrangement’; entree, inclusief een grote kan ranja, kopje thee/koffie voor de volwassenen, een bakje patat en een ijsje voor €6,25 per persoon/kind.

Nog voordat we kunnen betalen rennen Tess en haar vriendinnetje Fenne al weg en gooien de schoenen bij de schoenenkast. Ze komen nog eventjes terug om te weten waar we nou eigenlijk gaan zitten en klimmen dan als een speer het paradijs in.

Veel speelvertier binnen

Je komt binnen bij het restaurant, daarachter heb je een ballenbad. Hier duiken de meiden gelijk in;

Daarnaast heb je nog een groot speeltoestel voor de wat grotere kinderen, vanaf ongeveer 3 à 4 tot 10 jaar is dat leuk. Daarlangs kom je bij een ander vertrek wat helemaal vol ligt met grote lego blokken, erg leuk om enorme muren mee te bouwen;

Höfke Bentelo

Nog wat verder vind je nog een laatste vertrek met trampolines en een ‘pizzapunt’ van elastieken – ook wel spinnenwebben volgens Tess – waar je doorheen kunt klimmen;

Kinderspeelboerderij Bentelo

Spelen en eten

De dames vermaken zich erg goed, soms komen ze een keertje aan onze tafel voor wat ranja of een plaspauze. Daarna vliegen ze er al weer snel vandoor.

Rond 12.00 uur bestellen we de patatjes. Door middel van een buzzer weet je wanneer de bestelling klaar staat, deze gaat namelijk trillen en er gaat een lampje knipperen.

De kinderen hebben bijna geen rust om te eten en willen eigenlijk het liefste gewoon door spelen! Snel werken ze een paar patatjes naar binnen, drinken nog wat ranja en gaan er al snel weer vandoor.

Afsluiting met een ijsje

Een uur later breien we een einde aan het bezoek. We bestellen nog een ijsje, nog heel even in het ballenbad spelen en dan gaan de schoenen weer aan om naar huis te gaan. Een onwijs leuk bezoekje gehad terwijl we niet eens buiten zijn geweest!

Een goed excuus om snel weer te gaan met mooi weer om lekker op het terras te gaan zitten. Tot snel ’t Höfke!

Ben je ook zo’n fan van dergelijke locaties en is het mooi weer dan heb je in Goor ook een toffe plek om te bezoeken. Is het weer wat druilerig? Rijdt dan een klein stukje Duitsland binnen voor een fijne plek voor kind en ouder! Of ga je liever een lekker stuk wandelen?

2 antwoorden op “Spelen bij kinderspeelboerderij in Bentelo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *