Landgoed het Rheins speeltuin en kinderboerderij

Voor wie mijn posten al een tijdje volgt weet dat ik ben getrouwd op Landgoed het Rheins; een prachtige landelijke locatie bij Enter. Al een tijdje ben ik benieuwd hoe het er nu uit ziet en besluit op een redelijk zonnige dag met Tess ernaartoe te fietsen! Als ik Tess vertel dat we naar een speeltuin met dieren gaan klimt ze zelf de fiets al op; ‘kom op mama! We gaahaan!’ Op naar Landgoed het Rheins speeltuin en kinderboerderij;

We fietsen met een kleine omweg, lekker over de Esch. Vlakbij Goor sluit mijn tante aan en samen fietsen we de snelweg over naar Het Rheins. Als we er bijna zijn bedenk ik mij ineens dat ik helemaal niet heb gekeken of ze wel open zijn… Oeps! Gelukkig kun je altijd bij de speeltuin en dieren terecht. Als Tess springt op het luchtkussen, de geitjes bekijkt en de konijnen knuffelt loop ik een rondje over het terrein.

Prachtige trouwlocatie!

Mooie herinneringen hebben we hier gemaakt. Ook al zijn er her en der wat veranderingen, we kunnen nog precies inbeelden waar de lange tafel stond voor het diner en waar het sabreren van de champagne plaatsvond. Het is leuk om even terug te gaan in de tijd – ook al is het nog maar 2 jaren geleden; lees hier verder over de trouwdag.

Landgoed het Rheins speeltuin en kinderboerderij

De speeltuin en kinderboerderij is erg leuk om te bezoeken. Je kunt bij de geitjes in de wei en ze hebben naast konijnen ook nog een kalfje en twee prachtige dikke varkens! De speeltuin voorzien van het luchtkussen is ook voorzien van een kabelbaan, glijbaan, schommels en veel meer.

In mijn ogen is Het Rheins een ideale locatie om als ouders lekker op het terras te genieten van het zonnetje met een lekker seizoensbiertje of wijntje en de kinderen vermaken zich heerlijk. Geen angst voor auto’s, er loopt namelijk geen doorgaande weg langs. Daarnaast kun je er gebruikmaken van georganiseerde activiteiten, bijv. disc golf of midgetgolf. Top voor een gezellig dagje uit.

Na hier even te hebben rondgelopen krijgen we trek. We fietsen via een prachtige route langs de Regge naar het centrum van Enter. We eten een lekker belegd broodje en stappen daarna weer op de fiets. We fietsen wat verder langs de Regge – wat een prachtige omgeving!

Als mijn fiets 30 km aan geeft besluiten we weer in de richting van huis te fietsen. Tess is er ook wel klaar mee en wil graag een spelletje spelen. Iets meer dan een halfuur later stappen we de voordeur door en Tess grijpt gelijk naar het Dikkie Dik spelletje. Samen ploffen we op de grond naast de salontafel en genieten nog even van de heerlijke dag.

Eén antwoord op “Landgoed het Rheins speeltuin en kinderboerderij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *