Klimkuil Wierden

Na de ‘flop’ van vorig jaar bij deze natuurspeeltuin besluit ik nog eens de proef  op de som te nemen. Toevallig zijn we in Wierden, vlakbij de natuurspeeltuin. Zouden we nu wel de waterpomp vinden?

We parkeren de auto aan straat. Tess begint gelijk te klimmen en klauteren over het eerste – bekende – speeltoestel. Ik neus ondertussen wat rond en spot in de bosjes een klein paadje.
Als we toe zijn aan wat nieuws gaan we verder op onderzoek en stuiten zo op een heus wandelpad!

Ben je benieuwd naar onze flop de vorige keer? Dit keer hebben we meer geluk! Of we kijken beter uit onze ogen, haha…

Het wandelpad leidt ons naar een robuuste wiebelbrug. Vanaf hier is het pad beter zichtbaar en lopen we van toestel naar toestel. Uiteindelijk komen we – ja echt waar – zelfs bij de waterpomp! De glijbaan erachter is voor Tess alleen interessanter, haha!

Deze kant van de natuurspeeltuin blijkt het begin van het natuurpad met speeltoestellen te zijn. Aan de straat hangt een bord ‘klimkuil’ en er staat een klein informatiebord.

Ik voel me een beetje knullig dat we de vorige keer niet wat verder hebben gekeken dan onze neus lang is. Dit speel-pad is namelijk reuze leuk!

Tess klimt en klautert er lekker op los. Als het wat drukker begint te worden lopen we langzaam weer terug in de richting van de auto. Ik zou er niet speciaal voor naartoe rijden, maar mocht je toevallig in Wierden zijn zeker even een kijkje nemen 😉

Eén antwoord op “Klimkuil Wierden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *