Kabouterpad Zandstuvebos Vroomshoop

Sinds 2021 is er een kabouterpad in Vroomshoop te vinden; Kabouterpad Zandstuvebos Vroomshoop. Deze circa 1 km lange wandelroute loopt om het Aquapark De Zandstuve en er is veel te zien!

We rijden helemaal zonder verwachtingen na het kabouterpad in Vroomshoop. De vorige keer dat wij een dergelijk pad gingen uittesten was deze helaas vernield en door de vrijwilligers niet meer opgezet. Wel zijn we heel benieuwd, want wát wij erover hebben gehoord is erg lovend.

Kabouterpad route

Op zoek naar het begin

Op navigatie rijden we naar de Hammerweg 75 in Vroomshoop. Enigszins afwachtend of we het begin makkelijk gaan vinden of niet. We hebben geluk, al vanaf de weg is er een wegwijzer te vinden naar de parkeerplaats van het kabouterpad!

We stappen uit en eten en drinken eerst wat samen met vrienden en hun twee kinderen. Als alles op is gaan we van start, we lopen de hekken door en de kinderen rennen er vandoor.

Wat is er onwijs veel te zien!

Kabouterfamilie

Thema kabouters

Je hoeft niet ver te lopen en ziet al verschillende (tuin)kabouters in verschillende thema’s. Zo is er een ‘piratenfeest’ inclusief geheime zender (radio), er is een knuffelkabouter en er zijn verschillende sprookjes in meegenomen, zoals de zeven dwergen.

Buiten hangt de was

Deze kabouters hebben de was opgehangen

diamantmijn

Zelfs de diamantmijn van de zeven dwergen is er te vinden

Meer informatie?

Het pad is gratis toegankelijk, maar wordt sinds verschillende vernielingen wel camera bewaakt.

De route is open van zonsopgang tot zonsondergang.

Tip;  neem wat eten en drinken mee voor onderweg. Halverwege is een speelplaatsje (labyrinth) voor de kinderen met bankjes voor de ouders.

Nog meer weten? Kijk dan op de pagina van Kabouterpad Zandstuvebos Vroomshoop.

kabouterpad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *