Het ultieme vakantiegevoel?

De zomer duurt nog even en dat maakte mij aan het denken; wat geeft mij het ultieme vakantiegevoel? Naast natuurlijk de omgeving, een heerlijk hagelwit strand of juist hoog in de bergen is dat; hangen in een hangmat… Heerlijk ontspannend met bijvoorbeeld een boek erbij!

Vele verschillende hangmatten

Wij zijn helemaal fan van hangmatten! Iedereen heeft bij ons dan ook een eigen hangmat. Ze zijn dan ook in alle kleuren, maten en vormen te verkrijgen; voor ieder wat wils!

Ikzelf heb een reishangmat, eentje die je ontzettend klein kan opvouwen en gewoon in je handtas mee kan nemen. Mijn man daarentegen is de eigenaar van een prachtige kleurrijke hangmat voor de heerlijke zomers en nazomers in de achtertuin.

Mijn oudste dochter hangt met dit druilerige weer het liefst in haar ‘hangmat’ onder de tafel. Eventjes een momentje terugtrekken van alle prikkels op school. En mijn jongste dochter heeft een eigen exemplaar in de box hangen.

Nu de zomer echt voorbij is en de herfst begonnen, ben ik wel jaloers op mijn dochters die beide heerlijk binnenshuis kunnen relaxen in hun hangmat.

Hangmat binnenshuis?

Zo kwam ik aan het denken, dát wil ik eigenlijk ook! Lekker na een lange dag neerploffen in een hangmat, houtkachel aan, goed boek erbij en heerlijk relaxen.

Nou! Wist je dat er ook hangstoelen bestaan? Deze kun je gewoon aan het plafond ophangen. Ideaal om thuis in het interieur te implementeren en daarmee gelijk het vakantiegevoel te krijgen. Lekker in je woonkamer hangen in de hangstoel, terug denkend aan die mooie reis. Wie wil dat nou niet?

Welke gekleurde hangstoel is jou favoriet?

Is een hangstoel toch niet helemaal je ding? Ga voor een hangmat met standaard; super eenvoudig te plaatsen, zelfs binnen! Kom maar op met het ultieme vakantiegevoel.

Waan jij je in je hangmat thuis al op Mallorca?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *