Het ultieme vakantiegevoel (thuis)?

Wat geeft jou het ultieme vakantiegevoel (thuis)?

Ik heb zelf het idee dat (verre) reizen maken op de lange baan geschoven kan worden. Ook in 2021 denk ik niet dat we er slim aan doen om in het vliegtuig te stappen en naar een willekeurig land te vliegen.

Zo kwam ik aan het denken; wat geeft mij het ultieme vakantiegevoel? Naast natuurlijk de omgeving, een heerlijk hagelwit strand of juist hoog in de bergen is dat; hangen in een hangmat… Heerlijk ontspannend met bijvoorbeeld een boek erbij!

Vele verschillende hangmatten

Wij zijn helemaal fan van hangmatten! Iedereen heeft bij ons dan ook een eigen hangmat.

Ik heb een reishangmat, eentje die je ontzettend klein kan opvouwen en gewoon in je handtas mee kan nemen. Mijn man is de eigenaar van een prachtige kleurrijke hangmat voor de heerlijke zomers en nazomers in de achtertuin.

Mijn oudste dochter hangt met dit druilerige weer het liefst in haar ‘hangmat’ onder de tafel. Eventjes een momentje terugtrekken van alle prikkels op school. En mijn jongste dochter heeft een eigen exemplaar in de box hangen.

Nu de zomer echt voorbij is en de herfst begonnen, ben ik wel jaloers op mijn dochters die beide heerlijk binnenshuis kunnen relaxen in hun hangmat.

Hangmat binnenshuis?

Zo kwam ik aan het denken, dát wil ik eigenlijk ook! Lekker na een lange dag neerploffen in een hangmat, houtkachel aan, goed boek erbij en heerlijk relaxen.

Nou! Wist je dat er ook hangstoelen bestaan? Deze kun je gewoon aan het plafond ophangen. Ideaal om thuis in het interieur te implementeren en daarmee gelijk het vakantiegevoel te krijgen. Lekker in je woonkamer hangen in de hangstoel, terug denkend aan die mooie reis. Wie wil dat nou niet?

Welke gekleurde hangstoel is jou favoriet?

Waan jij je in je hangmat thuis al op Mallorca?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *