Ervaar het ultieme wintergevoel bij Anastasia de Musical

Sinds enkele maanden draait nu de beroemde Broadway musical Anastasia in het circustheater in Scheveningen. En… WOW! Wat een spectaculaire musical.

De techniek achter het decor, het orkest, de prachtige kostuums. Het is gewoonweg één magisch geheel.

Het decor zijn draaiende panelen, zodat bijzonder snel – geheel geautomatiseerd – achtergronden gewisseld kunnen worden die aangevuld worden met indrukwekkende projecties.

Al met al een erg bijzonder effect, waardoor je je haast in Rusland en op het einde in Parijs waant.

Het tempo waarin het verhaal afspeelt ligt erg hoog. Het is aan te raden om kort in te lezen waar het verhaal precies over gaat zodat je alles goed kan volgen! (Anastasia – het verhaal)

Het gehele verhaal wordt gespeeld door een relatief kleine cast. Het is mij dan ook een groot raadsel hoe zij zo’n prachtig verhaal zo intens kunnen vertolken. De muziek en dans werken eigenlijk allemaal perfect samen met bijna opera-achtige stukken.

Met name de tweede helft is prachtig. Hierin zit onder andere een hoogstaande balletscéne, een heftige laatste confrontatie tussen Anya en Gleb (let hierbij ook op de achtergrond) en het romantische einde met Dmitri.

Ik heb oprecht ontzettend genoten! Dus heb je de kans? Ervaar dan op deze geweldige manier het magische wintergevoel. Deze fantastische musical stelt je zeker niet teleur!

Eén antwoord op “Ervaar het ultieme wintergevoel bij Anastasia de Musical”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *