Enorm speelschip op het strand

In Camperduin vind je vlakbij de Noordzee een heerlijke lagune mét een enorm speelschip op het strand. Dit schip is de droom van de meeste kinderen en in dit geval ook van de moeder – ik dus… In onze eigen fantasie spelen we hier leukste rollenspellen, ben jij ook voor even een piraat?

Vanuit ons huisje in Camperduin lopen we door het bos, via oude bunkers en een prachtig uitkijkpunt naar Hargen aan Zee. Een heerlijke wandelroute van circa 2 kilometer waarbij we ons zelfs eventjes in Italië wanen. Hoewel er redelijk veel slecht weer voorspelt is kan nu zelfs even de jas uit!

Hargen aan Zee wandelen

Verrassing onderweg voor onze kids

Langs de Noordzee wandelen we terug in de richting van Camperduin. Onderweg zoeken we wat schelpjes. Iets verderop zien we nog meer water achter de duin. We besluiten daarheen te lopen en ontdekken een heuse lagune op het strand. In de verte zien we een mast! Dochterlief is gelijk enthousiast, wat is daar voor leuks!?

slag bij camperduin

Als we dichterbij komen zijn er al veel kinderen druk in de weer. De mast behoort tot een fantastisch speelobject met touwen, hangbruggen, een roer en glijbanen! Doordat het niet direct aan de zee ligt is het water hier ook erg rustig en kunnen kinderen lekker aan de rand spelen met een schepje en emmertje. Tess schopt gelijk haar schoenen uit en gooit haar sokken weg. Dat de touwen niet heel fijn zijn met blote voeten lijkt ze even te zijn vergeten. Ze is een piraat, dan hindert het niet. Plus het zand is wél heerlijk met blote voeten!

touwbrug speelschip

klimmen op speelschip

Perfect picknickplekje

Ben je hier in de buurt? Bezoek dan zeker dit royale speelschip met een lengte van bijna 30 (!) meter. Neem een kleedje mee, schepje, emmertje en natuurlijk wat te eten en drinken en neem plaats op het zachte zand voor een gezellige picknick. Je zult hier geheid weinig met je kids te doen hebben! Of doe eens gek en doe lekker mee, ooglapje op en speel de woeste piraat 😉

Wij stuitten per toeval op deze prachtige speellocatie. De wandeling vanuit Hargen aan Zee is dus niet nodig, wel leuk. Parkeren kan namelijk super vlakbij op deze locatie! Wanneer gaan jullie naar dit enorm speelschip op het strand?

enorm speelschip

Kun je geen genoeg krijgen van dergelijke speellocaties? Bezoek dan ook eens de Needse Berg of de Bosspeeltuin!

Welke speellocatie moeten wij bezocht hebben? Laat hieronder graag een reactie achter.

Eén antwoord op “Enorm speelschip op het strand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *