Camperreis Georgië met kinderen

Als ik mensen in onze omgeving mag geloven is dit een bijzondere locatie voor een vakantie. Vaak krijgen we de vraag hoe we aan Georgië dachten als vakantiebestemming. Eigenlijk heel simpel; zoek naar ongerepte natuur, voldoende mogelijkheden voor toeren in een 4×4 en niet te ver vliegen en je komt al vrij snel bij Georgië. Lekker op avontuur middenin de Kaukasus. Zo staan we tijdens onze reis vast achter een berg stenen, met geen optie om terug te gaan… Hoe nu verder? Lees snel verder over onze camperreis Georgië met kinderen. Lees verder “Camperreis Georgië met kinderen”

Schaatsles in Twente

vakantiecursus schaatsen

De Sven Kramer Academy Twente. Ik had er eerlijk gezegd nooit eerder van gehoord. Tot ik erop werd gewezen door een vriendin. Via hier kun je op schaatsles, zowel volwassenen als kinderen. En het leuke? Ze organiseren in de herfst- en kerstvakantie een zo geheten vakantiecursus. De kinderen hebben dan 3 dagen achter elkaar één uur schaatsles in Twente op de ijsbaan.

Lees verder “Schaatsles in Twente”

Aquadrome zwembad in Enschede

De zwembaden zijn weer open! Tijd om een voor onze dames nieuw zwembad te ontdekken. Op het programma staat Aquadrome zwembad in Enschede. Een bad waar ik meer dan 10 jaren geleden regelmatig kwam, maar is de afgelopen jaren niet heel positief meer in het nieuws is geweest.

Lees snel onze ervaring; Lees verder “Aquadrome zwembad in Enschede”