Attracties bij Pannenkoekenhuis Voorst

In Voorst vind je een uniek Pannenkoekenhuis, het is namelijk een heus speelparadijs inclusief attracties. Wij testen deze uit met vier kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 7 jaar en benoemen graag hun top 3 bezigheid op deze toffe locatie!

Op een vrijdag besluiten een vriendin en ik ergens voor ons centraal gelegen een uitje te doen. Ons oog valt op de attracties bij pannenkoekenhuis Voorst en gaan dan ook gelijk voor een gezellige lunch. Rond 11.00 uur ’s ochtends komen we aan en we zijn nog één van de eerste.

de aankleding

Attracties bij Pannenkoekenhuis Voorst

Allereerst lopen we een rondje, binnen is het een gezellige drukke aankleding met clowns en ballonnen. Er staat zelfs een heuze draaimolen binnen! Helemaal achteraan is nog een speelgedeelte met glijbanen en wat attracties waar muntjes in gaan.

Als we buiten aankomen kijken we onze ogen uit. Het lijkt wel een echt attractiepark. Er is een kinder-reuzenrad, zweefmolen, treintje, theekopjes, botsauto’s, bootjes, een familieschommel, trampolines en nog veel meer.

Top 3 vanuit kinder-oogpunt

Het allerleukste volgens onze grote dame zijn de attracties waar je muntjes voor moet kopen. Er is een automaat waar je -met de muntjes- snoepjes uit kan halen. Je kunt met de muntjes een basketbalspel doen, een race spel op een spelcomputer, motor rijden en nog veel meer. Ik haalde 20 muntjes en was er binnen een half uur doorheen…

Speelplezier met muntjes

Nadat de muntjes op zijn gaan we eerst nog even lekker pannenkoeken eten samen. Het smaakt voortreffelijk! Hebben de kinderen geen tijd voor eten, vraag dan zeker even of je het restant mee mag nemen, dan kun je het eten op een later tijdstip die dag wellicht nog geven (bij vertrek in de auto bijvoorbeeld).

Oké, ik dwaal af. Met stipt op één dus alle automaten met muntjes voor de oudste dame. De jongste dame krijgt geen genoeg van de botsauto’s, ze is net iets te jong om zelf het gaspedaal in te trappen, maar gelukkig snappen de jongens van mijn vriendin helemaal hoe het werkt en kunnen de dames als passagier meegenieten van de attractie. De beste meneer die de attracties bediend had ook alle tijd en zo kunnen ze meerdere rondjes maken in de botsauto’s.

Voorst

Op de derde plaats is een lastige, de één vind de kop-en-schotel-attractie, de ander de zweefmolen. Dus bij dezen zet ik ze maar op een gedeelde derde plek! Met zoveel leuks als hier, snap ik wel dat het kiezen wat lastig is.

De attracties zijn overigens niet allemaal tegelijk open, er loopt één persoon rond die de attracties één voor één laat draaien. De kinderen kunnen dus meelopen en achter elkaar steeds in de attracties, zolang die persoon rond loopt.

Conclusie van het Pannenkoekenhuis Voorst

Zoek je vermaak voor een dagdeel inclusief wat te eten, dan kan ik je deze plek zeker wel aanraden. Wel op een droge dag, want de meeste attracties zijn toch buiten te vinden! Laat je mij weten wat jullie het leukste aan deze plek vinden?

Oh en de pannenkoek? Die smaakt voortreffelijk!

Vergeet niet even te reserveren via: Reserveren – Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

Ben je nog op zoek naar andere uitjes in deze regio?

Jubileum Dierense Speeltuin Vereniging

Glijden door de modder bij Hof van Twello

5 leukste attracties Kinderpretpark Julianatoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *